Rome Skänk 2 skjutluckor + 3 lådor vit

Rome Skänk 2 skjutluckor + 3 lådor vit

Stockaryd sideboard

Stockaryd sideboard

RAK 85 oljad ek naturläder

Oavsett ditt behov av extra och vackert förvaringsutrymme i vardagsrummet, köket eller sovrummet är RAK 85 perfekt.

Med de små detaljerna som ett litet läderband eller dess unika sätt att monteras är designen komplett och enkel.

Dessutom har RAK 85 skapats med syftet att erbjuda maximal flexibilitet. Det gör att designen gör att den kan stå på kontoret med pärmar eller i vardagsrummet med prydnadsföremål och böcker.

Skåpet tillverkas efter beställning i möbelfabriken i hjärsås.

Leveranstiden ligger därför på 4-6 veckor.

 

Ordinarie pris 5 495,00 kr Reapris 4 946,00 kr
Beställningsvara

Leveranstid 3-6 veckor

SKU
2138-B
brand

2016 började vår resa och äventyr.

Vi bodde i Shanghai och vår passion för design och  möbler grodde här. Vi kontaktade olika fabriker och vi var först med att tillverka läderlådor. Vi gav vårt företag namnet 'FADUM' - ett gammalt norskt släktnamn.

’FADUM’ är familjeägt – och hantverk och glädje i trä och design går flera generationer tillbaka i tiden. Lusten att tillverka saker och arbeta i trä och naturmaterial har alltid funnits.

2020 inledde vi ett dynamiskt samarbete med det svenska företaget Stockamöllan och idag har vi en egen fabrik belägen i Hjärsås. På vår fabrik tillverkar vi klassiska och moderna möbler, både för inom- och utomhusbruk, och i första hand för Skandinavien – men även för andra länder.

Vi arbetar ständigt med nya idéer och design. Vi hittar inspiration i naturen och inspireras även på våra resor i olika länder. Vi är stolta över att producera alla typer av möbler och använder ofta både gamla och nya tekniker i vår produktion och utveckling.

Vi har stor yrkesstolthet och är väldigt detalj- och kvalitetsfixerade. Vi hoppas att vi kan inspirera människor att brinna mer för modern möbeldesign. Och vi är säkra på att våra möbler, med uttrycket i skandinavisk stil, kommer att bidra till detta i framtiden.

Mer Information
FärgEk
MaterialEk
Bredd120cm
Djup32cm
Höjd85cm
VarumärkeFADUM
Skriv recension
Du recenserar:RAK 85 oljad ek naturläder
Andra produkter som kanske intresserar